Veleprodaja i maloprodaja naftnih derivata

Spinčići 38, 51215 Kastav Tel: +385 51 742 444 Fax: +385 51 742 435 - 051 742 445 info@adria-oil.com

Proizvodi i usluge

Na našim benzinskim postajama nudimo:

GORIVA

Početkom 2010. godine uveli smo goriva EURO V kvalitete na sve naše benzinske postaje. Novi proizvodi Eurosuper 95 BS i Eurodiesel BS su visokokvalitetna goriva koja sadrže do 10 mg/kg sumpora, a u potpunosti zadovoljavaju europske standarde EN 228 i EN 590.

Goriva proizvedena u skladu sa EURO V normom osiguravaju punu učinkovitost sustava za obradu ispušnih plinova ugrađenog u vozila i time smanjuju štetne emisije u okoliš.

Eurosuper 95 BS Top

Eurosuper 95 bs top (gorivo bez sumpora) ponuđen je tržištu s ciljem osiguranja pune učinkovitosti sustava za obradu ispušnih plinova kod vozila u svrhu smanjenja štetnosti u ispušnim plinovima.

Eurosuper 95 bs top prvenstveno je namijenjeno vozilima koja imaju visokoučinkovite sustave za obradu ispušnih plinova.

S eurosuperom 95 top vaš automobil će imati manju potrošnju, veću snagu te duži vijek trajanja motora.

Eurodiesel BS Top

Adria Oil Top Eurodiesel BS je gorivo najnovije generacije u skladu s Europskom normom EURO V s dodatkom aditiva koji u kombinaciji s vrhunskim gorivom omogućuje odlična vozna svojstva uz štednju goriva.

Oznaka BS označava gorivo bez sumpora (do 10 ppm sumpora u gorivu ono se smatra gorivom bez sumpora) čime se doprinosi zaštiti motora i okoliša. Aditivi koji se dodaju u vrhunsko Top Eurodiesel BS gorivo doprinose zaštiti motora i omogućuju čišćenje motora od neželjenih naslaga i time produžuje vijek trajanja motora.

S Top Eurodiesel BS gorivom Vaš motor radi mirnije i tiše.

AUTO PLIN

Mješavinom propana i butana dobiva se ukapljeni naftni plin (UNP) za pogon automobila sa ugrađenim plinskim instalacijama.

UNP najmanje zagađuje okoliš, a pri sagorijevanju nema dima, mirisa i čađe. Uz ekološke vrijednosti najveća prednost UNPa je i visoka ekonomičnost vožnje na UNP. Pored niže cijene goriva UNP produžuje vijek trajanja motora.

AD BLUE

Čista i bezbojna tekućina koja se koristi na način da se ubrizgava u katalizator ispušnog sustava kamiona. AdBlue je 32,5% otopina uree, koja zadovoljava zahtjevima standarda DIN 70 070 i smanjenju dušičnih oksida AUS 32.

Koristi se za smanjenu potrošnju goriva i za smanjenje štetnih plinova čak i do 60 %, što udovoljava normama EURO 4 i EURO 5.

LOŽ ULJE

Lož ulje ekstra lako

U našem prodajnom asortimanu nalazi se i lož ulje ekstra lako. Lož ulje ekstra lako je gorivo za grijanje koje potpuno zadovoljava ekološke zahtjeve, jednostavno je za upotrebu i ima odličnu energetsku iskoristivost. Lož ulje sagorijeva u potpunosti sprečavajući nastajanje taloga u gorionicima i rezervoarima sistema za grijanje jer sadrži jako malo sumpora i koksa. Pošto ima nisku točku točenja pogodno je i za skladištenje u vanjskim rezervoarima.

Lož ulje je najučinkovitiji i najčišći izvor energije čija je kvaliteta u Hrvatskoj usporedna s kvalitetom lož ulja u Europi.

Dostava lož ulja

Brza, pouzdana, jeftina te kvalitetna usluga dostave lož ulja.

Našim kupcima dajemo mogućnost plaćanja lož ulja karticama na rate.

PLINSKE BOCE

MJERE SIGURNOSTI KORIŠTENJA PLINSKE BOCE U KUĆANSTVU

 • bocu uvijek držati u uspravnom položaju
 • nikada je ne stavljati u prostorije niže od površine, zato što je UNP teži od zraka i pada na tlo te može doći do taloženja i stvaranja eksplozivne smjese
 • nakon uporabe, obavezno zatvoriti ventil na boci
 • ne spajati bocu na trošilo bez regulatora tlaka i brtve
 • nikako ne pušiti ili prilaziti otvorenim plamenom pri radu s bocama
 • čuvati van dohvata djece
 • pridržavati se uputa napisanih na samoj boci.

Vršimo BESPLATNU DOSTAVU plinskih boca na Lošinju! Nazovite 051/ 520-920

SHOP

 • Ulja, maziva i tekućine za aute i kamione
 • Autooprema i kozmetika za aute i kamione
 • Pića alkoholna i bezalkoholna
 • Tisak
 • Prehrana
 • Cigarete i duhanski proizvodi
 • Mobitele i prepaid bonove za mobitele
 • Igračke
 • Kozmetika i drogerija

© Adria OIL d.o.o. 2018. Sva prava pridržana.