Veleprodaja i maloprodaja naftnih derivata

Spinčići 38, 51215 Kastav Tel: +385 51 742 444 Fax: +385 51 742 435 - 051 742 445 info@adria-oil.com

Igračke Blaupunkt za vašu djecu po specijalnim cijenama

Igračke Blaupunkt za vašu djecu po specijalnim cijenama 04.05.2018.

KAKO SAKUPLJATI I ISKORISTITI NALJEPNICE

Naljepnice se mogu sakupljati i iskoristiti za Blaupunkt proizvode od 14.5.2018. do 31.07.2018., ili do isteka zaliha.

Proizvode uključene u promociju moguće je kupiti isključivo uz naljepnice, po istaknutim cijenama. Naljepnice se ne mogu zamijeniti za gotovinu. Predlažemo da redovito sakupljate naljepnice za vrijeme trajanja promocije te da kupnju ne ostavljate za kraj promotivne akcije.

Naljepnice se mogu sakupljati i iskoristiti na svim Adria oil maloprodajnim mjestima uključenim u promotivnu akciju. Sakupljanjem naljepnica izričito prihvaćate uvjete promocije o kojima možete dobiti više informacija na Adria oil maloprodajnim mjestima te na službenoj internetskoj stranici promocije www.adriaoil.hr.

Molimo, koristite igračke sukladno sigurnosnim propisima.

NAČIN SUDJELOVANJA

Natočite gorivo, kupite bilo koji proizvod ili uslugu na svim Adria oil benzinskim postajama i za:

  1. Svakih potrošenih 100 kuna, vozači putnog automobila (rezervoar manji od 100 l ) dobiti će naljepnice ili bod na Adria oil Točilici
  2. Svakih potrošenih 300 kuna, vozači teretnog vozila (rezervoar veći od 100 l ) dobiti će naljepnice ili bod na Adria oil Točilici

Maksimalan broj naljepnica za jednu kupovinu je 5.

  • Naljepnice i bodovi na Točilici se mogu sakupljati na svim Adria oil benzinskim postajama u Hrvatskoj.
  • Naljepnice je potrebno zalijepiti na predviđena mjesta u brošuri (brošure možete pronaći na svim Adria oil benzinskim postajama) ili sakupljene bodove na Točilici iskoristiti prilikom kupnje Blaupunkt proizvoda iz promocije.
  • Naljepnice i bodovi se mogu sakupljati u periodu od 14.5.2018. do 31.07.2018. godine i iskoristiti do 10.08.2018. godine ili do isteka zaliha.
  • Naljepnice i bodovi se ne mogu zamijeniti za novac. Proizvode uključene u promociju moguće je kupiti isključivo uz sakupljene naljepnice ili bodove na Točilici.

OSTALE ODREDBE

Adria oil može prekinuti promociju u slučaju poteškoća u proizvodnji ili na tržištu koji bi onemogućili predviđeni tok i trajanje iste. U tom slučaju Adria oil preuzima obvezu da sudionike obavijesti i pruži potrebne upute u svrhu javnog informiranja. Informacije o promociji potrošači mogu pronaći kod prodavača na benzinskim postajama i na web stranici priređivača. Sudjelovanjem u promociji sudionici su upoznati s ovim pravilima. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Rijeci.

© Adria OIL d.o.o. 2018. Sva prava pridržana.