Politika privatnosti

Voditelj obrade i Službenik za zaštitu osobnih podataka

Društvo Adria oil d.o.o. usvojilo je Politiku o privatnosti, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EC 2016/679), s ciljem jasne definicije o tome kako upravljamo zaštitom osobnih podataka i kako brinemo o zaštiti privatnosti. Ova Politika privatnosti opisuje koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe, te koja su Vaša prava vezana uz takvu obradu. Molimo Vas pažljivo pročitajte ovu Politiku privatnosti prije nastavka korištenja web stranice.

Voditelj obrade osobnih podataka je Adria oil d.o.o., Spinčići 38, 51215 Kastav, OIB03004159051. Adria oil d.o.o. ima ovlaštenu osobu za zaštitu osobnih podataka koja je dostupna putem e-pošte zastitapodataka@adria-oil.com, odnosno putem obične pošte na adresi Bulevar oslobođenja 23, 51000 Rijeka, s naznakom "za ovlaštenu osobu za zaštitu osobnih podataka".

Prikupljanje osobnih podataka

Vaše osobne podatke prikupljamo samo u slučaju kada nam svojom voljom date takve informacije. Konkretna svrha i načini obrade Vaših osobnih podataka, uvelike ovise o vrsti poslovnog odnosa, na temelju kojeg prikupljamo Vaše podatke.

U svojem poslovanju podatke obrađujemo zakonito, transparentno i pošteno. Obrada je ograničena samo u svrhu za koju su podaci prikupljeni i obrađuju se samo oni podaci koji su nužni za tu svrhu.

Adria oil d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka, štiti Vašu privatnost i obrađuje samo one osobne podatke koji su prikupljeni u sklopu njezinih poslovnih aktivnosti, bilo da su podaci dobiveni od Vas ili javno dostupnih izvora, a radi:

  • Poboljšanja kvalitete naše web stranice (nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja)
  • Što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
  • Ispunjavanje Vaših zahtjeva
  • Promoviranja naših usluga i proizvoda.

Svrha i čuvanje podataka

Ukoliko bi slučajno Vaše osobne podatke obrađivali u svrhu koja ovdje nije opisana ili za nju niste dali privolu, prije takve obrade pružit ćemo Vam informacije o toj drugoj svrsi i sve druge relevantne informacije o obradi.

Najprije obrađujemo one osobne podatke koje prikupimo tijekom poslovnog odnosa, kao što su ime i prezime, datum rođenja, OIB, adresa, registarska oznaka vozila...

Niste nam obavezni dati svoje podatke, međutim neki puta imamo zakonsku obavezu identifikacije kupaca kao na primjer kod prodaje lož ulja. Bez Vaših podataka ne bi bili u mogućnosti to učiniti. Adria oil d.o.o. Vaše će osobne podatke čuvati samo onoliko koliko je potrebno za ostvarenje svrhe obrade i samo one podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni.

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.

Pristup osobnim podacima

Ukoliko želite znati posjedujemo li i obrađujemo li Vaše osobne podatke, ili ukoliko želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu zastitapodataka@adria-oil.com. Ukoliko želite povući privolu koju ste dali, to možete učiniti slanjem zahtjeva na istu e-adresu ili poštom na adresu Adria oil d.o.o., Spinčići 38, 51215 Kastav, s naznakom za Službenika za zaštitu osobnih podataka. Također, imate pravo:

  • Na informacije o svrsi obrade podataka, izvoru i o tome koliko ćemo dugo čuvati Vaše podatke, te o primateljima kojima se podaci dostavljaju
  • Zatražiti ispravak netočnih odnosno dopunu osobnih podataka koje posjedujemo
  • Na brisanje osobnih podataka
  • Uložiti prigovor na obradu osobnih podataka
  • Podnijeti prigovor nacionalnom nadzornom tijelu (AZOP-u).

Kada Vaši podaci više ne budu potrebni za ispunjenje gore navedene svrhe, biti će uništeni, osim kada je čuvanje propisano zakonom kao npr. podaci o korisnicima Adria oil TOČILICE, koji se čuvaju za vrijeme trajanja ugovora o korištenju.

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

Upotreba kolačića ("Cookies")

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, kao što su željeni jezik ili adresa.

Kolačić koji koristi naša stranica je ASP.NET_SessionId kolačić koji se automatski generira od strane aplikacije kao jedinstveni ID tog posjetitelja i ne sadrži nikakav privatni podatak.

Taj kolačić ističe kada korisnik ode na neku drugu stranicu ili zatvori preglednik. Budući da ne ostaje na računalu, taj kolačić ni na koji način ne može pratiti korisnika.

Newsletter

Newsletter sadrži vijesti, ponude i dodatne informacije o proizvodima i uslugama tvrtke Adria oil d.o.o. Pretplatom na naš newsletter, primat ćete informacije o novostima i ekskluzivnim ponudama, korisne informacije, informacije o proizvodima i uslugama, prijedlozima za sudjelovanje u nagradnim igrama, nagradnim akcijama ili promocijama.

Ukoliko više ne želite primati newsletter, možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku, na način da kliknete poveznicu sadržanu u svakom newsletteru, te ćete biti vođeni kroz postupak otkazivanja. Ili nam samo pošaljite opoziv putem e-pošte info@adria-oil.com.

Ažuriranje i izmjene Politike privatnosti

Adria oil d.o.o. zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja ili ukidanja web-stranice u bilo kojem trenutku. Izmjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj web stranici ili kada korisnici o njima budu obaviješteni.

Newsletter

Ukoliko isti želite primati molimo prijavite se na Adria oil mailing listu

Prijavi se

© Adria OIL d.o.o. 2022. Sva prava pridržana.