• DPD DPD
  • LOŽ ULJE LOŽ ULJE
  • VALVOLINE VALVOLINE

Novosti i akcije

NOVO OTVORENJE 0109.2023.

OTVORENJE ZAPREŠIĆ

Vrata naše 36. benzinske postaje su otvorena u Zaprešiću! Čekamo vas na adresi Stubička 1a, 10290 Ivanec Bistranski (Zaprešić), od ponedjeljka do nedjelje 00-24h.

AKCIJA KOLOVOZ 0108.2023.

AKCIJA KOLOVOZ

Uvijek vlada nervoza na putu do naše ljetne destinacije, a budući da su često i gužve u prometu, pripremili smo posebnu mjesečnu akciju!

AKCIJA LJETNA TEKUĆINA 0108.2023.

AKCIJA LJETNA TEKUĆINA

Ljetni koktel koji vaš auto zaslužuje! S našom vrhunskom tekućinom za stakla, vaši prozori će biti besprijekorno čisti, pružajući vam kristalno jasan pogled na put ispred vas.

PLAVI DIZEL 2107.2023.

PLAVI DIZEL

U ponudi nam je opet Plavi Dizel za sve OPG-ove i tvrtke koje imaju odobrenje i kvote od nadležnog ministarstva. Nađite Plavi dizel na lokacijama unutar objave.

Snaga koja vam treba!

Uz prodaju naftnih derivata na našim benzinskim servisima očekuje Vas i preko 2.500 različitih artikala, široka paleta Valvoline ulja i maziva, te raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila. Osim naftnih derivata svojim korisnicima nudimo prodaju UNP-a za kućanstva i ugostiteljstvo, loživo ulje, pelete, brikete i ostale energente koje dostavljamo do Vašeg praga.

Naše ljubazno osoblje svojim stručnim savjetom pomoći će Vam u odabiru najboljeg proizvoda, te Vam na taj način olakšati kupnju.

Adria Oil benzinske postaje

Adria Oil d.o.o. na području Republike Hrvatske ima 36 benzinskih postaja i 2 partner benzinske postaje.

Newsletter

Ukoliko isti želite primati molimo prijavite se na Adria oil mailing listu

Prijavi se

© Adria OIL d.o.o. 2023. Sva prava pridržana.