Adria oil vas zove po nagrade nove

Adria oil vas zove po nagrade nove

.floatLeft { display: none !important; }

NAGRADNA IGRA

Sa sakupljenih 5 Nagradnih bodova ulazite u izvlačenje glavnih nagrada:

VOX TV (124 cm)
VOX TV (109 cm)
VOX TV (81 cm)
POKLON BON ZA GORIVO U VRIJEDNOSTI 1.000 kn
POKLON BON ZA GORIVO U VRIJEDNOSTI 500 kn

Izvlačenje dobitnika održat će se u Slavonskom Brodu, na adresi Sjeverna vezna cesta 42., 14. veljače 2019. s početkom u 12 sati.

Imena dobitnika biti će objavljena na korporativnim stranicama www.adriaoil.hr nakon izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će i pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Dobitnici svoje nagrade mogu podići na Adria oil d.o.o. Slavonski Brod 1., Sjeverna vezna cesta 42., u roku od 30 dana od objavljivanja rezultata uz predočenje osobne iskaznice.

UVJETI I ODREDBE

Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u razdoblju od 03. prosinca do 13. veljače 2019. godine na benzinskim postajama u Slavonskom Brodu kupe bilo koji proizvod ili više proizvoda priređivača, u vrijednosti većoj od 100,00 HRK.

Korisnici Adria Oil kartica dobiti će pečat na nagradnom kuponu za svakih potrošenih 500,00 HRK. Maksimalni broj pečata za jednu kupovinu je tri.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija biti će objavljena na korporativnim stranicama www.adriaoil.hr. Nagrade nisu zamjenjive za novac niti je dozvoljeno njihovo umnožavanje.

Detaljna pravila nagradne igre potražite na www.adriaoil.hr, kao i na prodajnim mjestima u Slavonskom Brodu.