Dobitnici nagradne igre Adria Oila

Dobitnici nagradne igre Adria Oila

Mirjana Kljun iz Čavala dobitnica je automobila Opel Corsa Color Edition plus, s troja vrata, D 1,4XEJ, vrijednog 96.900 kuna, glavne nagrade nagradne igre Adria Oila »Na našim pumpama nagrada vas čeka!«, organizirane od 12. prosinca prošle do 21. ožujka ove godine, s nagradnim fondom ukupne vrijednosti 114.922 kune.

Drugu nagradu, VOX TV, vrijedan 3.556 kuna dobio je Slobodan Juračić iz Matulja, a televizore su dobili i Sandra Barabaš iz Bakra, Patricija Pavlić iz Čavala, Jasenka Perčin iz Kukuljanova i Tatjana Perica iz Dražica.

Poklon bon za gorivo u vrijednosti dvije tisuće kuna dobio je Josip Furčić iz Lovrana, poklon bon za gorivo u vrijednosti 1.500 kuna Saša Kljun iz Krasice, a poklon bon za gorivo u vrijednosti od tisuću kuna Božena Frlan iz Podhuma.

Poklon paket Kaltenberg pivo vrijedan tisuću kuna dobila je Renata Pavlin Pavlović iz Lovrana, poklon paket Milkin svijet vrijedan 500 kuna Renato Kućel iz Matulja, a poklon bon za gorivo u vrijednosti 500 kuna Marko Kamber iz Rijeke.