MULTITOOLS

MULTITOOLS

Richardson Sheffield britanski je brand, osnovan 1839. godine kao proizvođač noževa i kolekcije alata Multitools, koja je poznata po kvalitetnim proizvodima i vrhunskom dizajnu.

Multitool – je višenamjenski alat u kompaktnom formatu, ima sve što vam je potrebno u slučaju nužde. Gdjegod da se nalazite: opušteni u prirodi, putujući automobilom, kod kuće ili na poslu, u garaži ili na vikendu, bavite se sportom ili Vašim omiljenim hobijem, MULTITOOL – je nezamjenjiv asistent, koji pomaže u najtežim i zahtjevnim situacijama.

 

KAKO SAKUPLJATI I ISKORISTITI NALJEPNICE

• Naljepnice za Richardson Sheffield proizvode mogu se sakupljati od 15.03.2021. do 06.06.2021. godine, te se mogu iskoristiti do 13.06.2021. godine.

• Proizvode uključene u promociju moguće je kupiti isključivo uz naljepnice, po istaknutim cijenama. Naljepnice se ne mogu zamijeniti za gotovinu. Predlažemo da redovito sakupljate naljepnice za vrijeme trajanja promocije, te da kupnju ne ostavljate za kraj promotivne akcije.

• Naljepnice se mogu sakupljati i iskoristiti na svim Adria Oil prodajnim mjestima.

• Sakupljanjem naljepnica izričito prihvaćate uvjete promocije o kojima možete dobiti više informacija na Adria Oil prodajnim mjestima, te na službenoj internetskoj stranici www.adriaoil.hr.

 

NAČIN SUDJELOVANJA

Natočite gorivo, kupite bilo koji proizvod ili uslugu na bilo kojoj Adria Oil benzinskoj postaji i za:

1. Svakih potrošenih 50 kuna, vozači osobnog automobila (spremnik goriva manji od 100 l) dobiti će jednu naljepnicu.

2. Svakih potrošenih 300 kuna, vozači teretnog vozila (spremnik goriva veći od 100 l) dobiti će jednu naljepnicu. Maksimalan broj naljepnica za jednu kupovinu je 5.

• Naljepnice se mogu skupljati na svim Adria Oil benzinskim postajama u Hrvatskoj.

• Naljepnice je potrebno zalijepiti na predviđena mjesta u brošuri (brošure možete pronaći na svim Adria Oil benzinskim postajama) te ih možete iskoristiti prilikom kupnje Richardson Sheffield proizvoda iz promocije.

• Naljepnice se mogu skupljati u periodu od 15.03.2021. do 06.06.2021. godine i iskoristiti do 13.06.2021. godine ili do isteka zaliha.

• Naljepnice se ne mogu zamijeniti za novac. Proizvode uključene u promociju moguće je kupiti isključivo uz sakupljene naljepnice.

 

OSTALE ODREDBE

Adria Oil d.o.o. može prekinuti promociju u slučaju poteškoća u proizvodnji ili na tržištu koji bi onemogućili predviđeni tijek i trajanje same promocije. U tom slučaju Adria Oil d.o.o. će obavijestiti sudionike i pružiti potrebne upute. Sudjelovanjem u promociji sudionici su upoznati s ovim pravilima.

U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Rijeci.

 

TOČILICA

Korisnicima Točilice omogućujemo kupnju promocijskih artikala Richardson Sheffield po još povoljnijim cijenama i popustom do 70%.

Ukoliko još nemate Točilicu, možete ju zatražiti kod prodavača na svim benzinskim postajama Adria Oil d.o.o.