O nama

ADRIA OIL D.O.O.

domaći lanac benzinskih postaja

Tvrtka Adria Oil, osnovana prije 20 godina na Malom Lošinju, specijalizirana je za veleprodaju i maloprodaju naftnih i drugih naftnih derivata. Od tad pa do danas, benzinska postaja Mali Lošinj jedna je od najvećih postaja na Jadranu koja opskrbljuje jahte i plovila gorivom.

Danas je Adria Oil jedini 100% domaći lanac benzinskih postaja, s 300-ak zaposlenika i 37 lokacija diljem Hrvatske, uz planirano daljnje širenje svoje prodajne mreže. Uz prodaju naftnih derivata, u ponudi je i raznovrstan izbor prehrambenih i neprehrambenih artikala u sklopu svojih Adria Marketa, ugostiteljske usluge unutar Adria Caffe barova na pojedinim lokacijama, širok program ulja i maziva, te raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila. Moguća je i dostava svi vrsta naftnih derivata u spremnike, dopremu loživog ulja, UNP-a, briketa i peleta na adrese krajnjih korisnika i poslovnih partnera.

Od 2010. godine u ponudi su Eurodiesel i Eurosuper goriva G-Power premium kvalitete koja smanjuju potrošnju i poboljšavaju karakteristike sagorijevanja. Sadrže najsuvremenije aditive koji vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu, sprječavajući nastanak kvarova i troškove održavanja te produžujući životni vijek vozila.

Pažljivo biramo ugledne dobavljače čiji visokokvalitetni proizvodi odražavaju imidž kompanije. Rezultat takve poslovne strategije je i poslovna suradnja i distribucija široke lepeze Valvoline proizvoda na hrvatskom tržištu. Ovaj globalni lider u tehnologiji proizvodnje motornih ulja i maziva s tradicijom dugom preko 150 godina, razgranatom prodajnom mrežom u više od 140 zemalja svijeta, kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda.

Nudimo i virtualnu karticu vjernosti u vidu mobilne aplikacije Adria Oil za ostvarivanje pogodnosti i popusta prilikom kupnje goriva i ostale trgovačke robe na svojim benzinskim postajama, kako bi nagradili svoje vjerne i redovite kupce.

Vrhunska kvaliteta svih vrsta goriva i visoki stupanj ekološke osviještenosti jedno je od temeljnih načela poslovanja Adria Oila, čiji benzinski servisi imaju i posude za odvojeno prikupljanje zauljenog otpada, akumulatora i drugih vrsta otpada. Među prvima u Hrvatskoj nudili smo goriva bez sumpora, EURO V norme, dajući doprinos očuvanju okoliša.

Adresa sjedišta:
Spinčići 38, 51215 Kastav

Adresa Uprave:
Kukuljanovo 387, 51227 Kukuljanovo

Tel: 051/742-444

E-mail: info@adria-oil.com

LOŽ ULJE

Lož ulje ekstra lako je gorivo za grijanje koje potpuno zadovoljava ekološke zahtjeve, jednostavno je za upotrebu i ima odličnu energetsku iskoristivost.

PLINSKE BOCE

Specijalizirani za distribuciju i punjenje plinskih boca, visokokvalitetne i široko korištene u kućanstvima i industriji.

G-POWER GORIVA

G-POWER sadrži najsuvremenije aditive koji Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu.

AD BLUE

Čista i bezbojna tekućina koja se koristi na način da se ubrizgava u katalizator ispušnog sustava kamiona.

Misija

Pružiti našim kupcima najbolji benzinski servis i vrhunska goriva po korektnoj cijeni.

Vizija

Kvalitetnom ponudom goriva, dobro opskrbljenim trgovinama i susretljivim osobljem postati omiljeno poduzeće za opskrbu gorivom pojedinaca i poduzeća.

TEMELJNA NAČELA I CILJEVI UPRAVLJANJA ENERGIJOM

   

  • Trajno držati pod kontrolom energetske gubitke primjenom preventivnih metoda održavanja opreme i investicijama u cjelokupni kompleks;

  • Kontinuirano unaprjeđivati metode za analizu podataka o vlastitoj potrošnji energenata (električna energija, voda, plin) te prepoznavati prilike i primjenjivati aktivnosti za poboljšavanje energetske učinkovitosti;

  • Trajno podizati svijest o važnosti energetske učinkovitosti kod svih zaposlenika i primjenjivati operativne mjere energetske učinkovitosti;

  • Nabavljati energetski učinkovite strojeve, uređaje i vozila, te težiti što većem udjelu energije iz obnovljivih izvora;

  • Pri modernizaciji i nadogradnji voditi brigu o nabavi energetski učinkovite opreme i materijala;

  • Kontinuirano unaprjeđivati naš sustav upravljanja energijom u skladu s zahtjevima norme ISO 50001;

  • Trajno ćemo se usklađivati i težiti nadilaženju zakonskih i ostalih zahtjeva u području upravljanja energijom ali i u svim ostalim područjima primjenjivim na naše poslovanje.

*Politika upravljanja energijom je javan dokument i dostupan je zaposlenicima, partnerima i svim drugima zainteresiranim stranama.

POLITIKA UPRAVLJANJA OKOLIŠEM

Sustav upravljanja okolišem u Adria Oil primjenjuje se na usluge maloprodaje i veleprodaje naftnih derivata.

Temeljna vrijednost našeg poslovanja je stalno prepoznavanje i ispunjavanje svih potreba i želja naših

klijenata i trajno poboljšavanje svih procesa u organizaciji.

Naši zaposlenici, kojima ćemo ostati najpoželjniji poslodavac, prihvatit će kulturu koja promiče inovacije i stalna unapređenja na svim područjima, uključujući radne vještine i poslovne procese u proizvodima i uslugama.

Misija

Pružiti našim kupcima najbolji benzinski servis i vrhunska goriva po korektnoj cijeni. U cilju postizanja, navedenih vrijednosti, trajno se obvezujemo:

Vizija

Kvalitetnom ponudom goriva, dobro opskrbljenim trgovinama i susretljivim osobljem postati omiljeno poduzeće za opskrbu gorivom pojedinaca i poduzeća.

 

  • Zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obveze stalno se razvijati i usavršavati;

  • Postavljati ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve i programe;

  • Njegovati i razvijati partnerske odnose s klijentima i dobavljačima ;

  • Poticati naše dobavljače u razvoju ekološko povoljnijih roba i usluga;

  • Kupcima pružiti uslugu na najvišoj razini te trajno održavati visoku razinu zadovoljstva;

  • Osigurati visoku razinu svijesti i kulturu ponašanja u pogledu zaštite okoliša i zaštite na radu;

  • Trajno smanjivati negativan utjecaj na okoliš kroz preventivne aktivnosti u upravljanju energijom, vodom, otpadom i opasnim tvarima;

  • Preventivnim aktivnostima smanjivati rizik od ozljeda i bolesti gostiju i zaposlenika;

  • Pri realizaciji razvojnih projekata najveću pažnju posvetiti zaštiti prirodnog okoliša i prevenciji onečišćenja te sigurnosti i zaštiti zdravlja;

  • Primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima normi ISO 14001;

  • Stalno se usklađivati sa zakonskim zahtjevima iz zaštite okoliša, sigurnosti i zaštite na radu, zdravstvene ispravnosti proizvoda te energetske učinkovitosti.

*Politika upravljanja okolišem je javan dokument i dostupan je zaposlenicima, partnerima i svim