Proizvodi i usluge

Proizvodi i usluge

Na našim benzinskim postajama nudimo:

GORIVA

Sredinom 2018. godine uveli smo goriva G-POWER kvalitete na sve naše benzinske postaje. Novi proizvodi G-POWER kvalitete su visokokvalitetna goriva koja sadrže do 10 mg/kg sumpora, a u potpunosti zadovoljavaju europske standarde EN 228 i EN 590. Goriva osiguravaju punu učinkovitost sustava za obradu ispušnih plinova ugrađenog u vozila i time smanjuju štetne emisije u okoliš.

Vaše vozilo je više od samog prijevoznog sredstva te mu želite pružiti maksimalnu kvalitetu goriva, koja u konačnici produžuje životni vijek motora, povećava snagu, smanjuje potrošnju i emisije štetnih plinova čuvajući okoliš. Proizvodni proces G-POWER goriva temeljen je na najvišim tehnološkim standardima koji daju dodatnu snagu i kvalitetu gorivu, a Vama ugodniju i sigurniju vožnju. Komponente goriva omogućuju efikasniji odnosno snažniji rad motora što dovodi do boljih performansi, smanjene potrošnje i dužeg životnog vijeka te ispravnosti motora.

BOLJE PERFORMANSE MOTORA

G-POWER sadrži najsuvremenije aditive koji Vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu. Suvremena tehnologija G-POWER goriva sprečava nastanak kvarova, produžuje životni vijek vozila, a Vama smanjuje troškove održavanja.

ZNATNO POVEĆANJE SNAGE MOTORA

Suvremena termostabilna komponenta goriva stvara zaštitni sloj između cilindra i klipa u motoru pri čemu se smanjuje koeficijent trenja, a ujedno unapređuje dinamika i stimulira povećanje snage motora. Dodatnom oktanskom vrijednošću aditiva za podmazivanje i čišćenje motor dobiva dodatnu snagu te ubrzanje što je posebno bitno za Vašu sigurnost, primjerice prilikom pretjecanja.

POVEĆANJE OKRETNOG MOMENTA

Visoka oktanska vrijednost i smanjenje koeficijenta trenja utječu na povećanje okretnog momenta kod visokih okretaja što daje dodatne performanse na višim okretajima i uzbrdicama.

ZAŠTITA MOTORA

Svakodnevnim konzumiranjem goriva lošije kvalitete, u motoru se stvaraju naslage nečistoća uslijed čega dolazi do zagušenja motora koji nije u mogućnosti raditi na optimalnom nivou. Nečistoće mogu prouzročiti kvarove te smanjeni životni vijek motora. Kontinuiranom upotrebnom G-POWER goriva naslage nečistoća na usisnim ventilima nestaju što Vašem motoru daje dodatnu snagu.

ZAŠTITA OD KOROZIJE

G-POWER osigurava Vašem vozilu najvišu razinu zaštite od korozije korištenjem komponenti koje sprečavaju da se molekule vode zadržavaju na stijenkama i dijelovima motora.

Želite li:

MAKSIMALNU KVALITETU GORIVA

BOLJE IZGARANJE GORIVA I MAKSIMALNU ISKORISTIVOST SNAGE MOTORA

MANJI OSTATAK KRUTIH ČESTICA U DIJELOVIMA MOTORA

SMANJENJE POTROŠNJE GORIVA

DUŽI ŽIVOTNI VIJEK MOTORA

MIRNIJI I TIŠI RAD MOTORA

BOLJE PODMAZIVANJE DIZELSKIH MOTORA

KVALITETNIJI RAD MOTORA KOD NISKIH TEMPERATURA I LAKŠE PALJENJE

MANJU EMISIJU ŠTETNIH PLINOVA

MANJE KVAROVA

ZAŠTITU OD KOROZIJE

tada je G-POWER gorivo pravi odabir za Vas i Vašeg limenog ljubimca.

 

AUTO PLIN

Mješavinom propana i butana dobiva se ukapljeni naftni plin (UNP) za pogon automobila sa ugrađenim plinskim instalacijama.

UNP najmanje zagađuje okoliš, a pri sagorijevanju nema dima, mirisa i čađe. Uz ekološke vrijednosti najveća prednost UNPa je i visoka ekonomičnost vožnje na UNP. Pored niže cijene goriva UNP produžuje vijek trajanja motora.

AD BLUE

Čista i bezbojna tekućina koja se koristi na način da se ubrizgava u katalizator ispušnog sustava kamiona. AdBlue je 32,5% otopina uree, koja zadovoljava zahtjevima standarda DIN 70 070 i smanjenju dušičnih oksida AUS 32.

Koristi se za smanjenu potrošnju goriva i za smanjenje štetnih plinova čak i do 60 %, što udovoljava normama EURO 4 i EURO 5.

LOŽ ULJE EKSTRA LAKO

U našem prodajnom asortimanu nalazi se i lož ulje ekstra lako. Lož ulje ekstra lako je gorivo za grijanje koje potpuno zadovoljava ekološke zahtjeve, jednostavno je za upotrebu i ima odličnu energetsku iskoristivost. Lož ulje sagorijeva u potpunosti sprečavajući nastajanje taloga u gorionicima i rezervoarima sistema za grijanje jer sadrži jako malo sumpora i koksa. Pošto ima nisku točku točenja pogodno je i za skladištenje u vanjskim rezervoarima.

Lož ulje je najučinkovitiji i najčišći izvor energije čija je kvaliteta u Hrvatskoj usporedna s kvalitetom lož ulja u Europi.

Dostava lož ulja

Brzu, pouzdanu i jeftina dostavu lož ulja naruči na besplatan telefon 0800 200 021 .

Našim kupcima dajemo mogućnost plaćanja lož ulja karticama na rate.

PLINSKE BOCE

MJERE SIGURNOSTI KORIŠTENJA PLINSKE BOCE U KUĆANSTVU

bocu uvijek držati u uspravnom položaju
nikada je ne stavljati u prostorije niže od površine, zato što je UNP teži od zraka i pada na tlo te može doći do taloženja i stvaranja eksplozivne smjese
nakon uporabe, obavezno zatvoriti ventil na boci
ne spajati bocu na trošilo bez regulatora tlaka i brtve
nikako ne pušiti ili prilaziti otvorenim plamenom pri radu s bocama
čuvati van dohvata djece
pridržavati se uputa napisanih na samoj boci.

Vršimo BESPLATNU DOSTAVU
plinskih boca na Lošinju!
Nazovite 051/ 520-920

SHOP

U našim Adria marketima u ponudi je više od 2.500 različitih artikala. 

Ulja, maziva i tekućine za aute i kamione
Autooprema i kozmetika za aute i kamione
Pića alkoholna i bezalkoholna
Tisak
Prehrana
Cigarete i duhanski proizvodi
Mobitele i prepaid bonove za mobitele
Igračke
Kozmetika i drogerija

 

GASTRO

U sklopu većine benzinskih postaja nalaze se Adria caffe barovi te jedan restoran Adria caffe&food u sklopu benzinske postaje u Jastrebarskom. Adria caffe&food u ponudi ima svakodnevno svježe pripremljena gotova jela, jela po narudžbi te deserte. Posjetite nas i uživajte u modernom i ugodnom ambijentu te odličnoj gastro ponudi.