Proizvodi i usluge

Naše benzinske postaje nude

Goriva

Goriva

Visokokvalitetna goriva koji u potpunosti zadovoljavaju europske standarde i osiguravaju punu učinkovitost sustava za obradu ispušnih plinova i time smanjuju štetne emisije za okoliš.

GPower

GPower

Premium goriva koja sadrže najsuvremenije aditive koje vašem vozilu pružaju dodatnu snagu, bolje ubrzanje i profesionalnu zaštitu.

Valvoline

Valvoline

Ovlašteni smo distributeri poznatog proizvođača ulja i maziva čiji proizvodi su svjetski priznati zbog svoje pouzdanosti i doprinosa očuvanju performansi motora.

Auto plin

Auto plin

Ekološki prihvatljiv ukapljeni naftni plin (UNP) za pogon automobila s ugrađenim plinskim instalacijama, koji pri sagorijevanju nema dima, mirisa ili čađe i produžuje vijek trajanja motora.

AD Blue

AD Blue

Čista i bezbojna tekućina koja se ubrizgava u katalizator ispušnog sustava kamiona i koristi se za smanjenje potrošnje goriva i štetnih plinova čak i do 60%.

Lož ulje

Lož ulje

Gorivo za grijanje vrhunske energetske iskoristivosti koje sagorijeva u potpunosti i sprječava nastajanje taloga, s besplatnom dostavom putem narudžbe na besplatnom telefonu 0800 200 021.

Plinske boce

Plinske boce

Čvrsti i mobilni spremnici plina, praktični i neophodni za sva domaćinstva, prisutni su u našem Adria Marketu kadgod vam zatrebaju.

Peleti

Peleti

Besplatna dostava minimalno jedne palete peleta do 5 km od vaše najbliže Adria Oil benzinske postaje putem narudžbe na besplatnom telefonu 0800 200 021.

Drvni asortiman

Drvni asortiman

U ponudi drvnog asortimana se nalaze i drva za ogrijev, drva za potpalu i briketi.

Shop & caffe

Shop & caffe

Naši Adria Marketi partneri su svakog vašeg putovanja, a u sklopu većine naših benzinskih postaja nudimo Adria caffe barove te restoran unutar benzinske postaje Jastrebarsko.

Oglašavanje

Oglašavanje

Na 36 lokacija diljem Hrvatske nudimo in-store oglašavanje te oglašavanje na jumbo plakatima i LED totemima na ključnim prometnicima koje garantiraju veliki doseg i vidljivost.

G-POWER za sve koje žele:

tada je G-POWER gorivo pravi odabir za Vas i Vašeg limenog ljubimca.